Jongeneel Incasso Support Dr. Langeveldplein 20
3361 HE Sliedrecht
0184 - 636869 Mail ons!    
         
    Home       Diensten       Werkwijze       Algemene voorwaarden       Contact    
 
   

Debiteurenbeheer: hulp bij wanbetalingen

   
   

Achterstallige betalingen zijn slecht voor uw bedrijf, zeker als u MKB onderneming of ZZP’er bent. Laat Jongeneel Incasso Support u helpen met uw financieel beheer. Wij bieden debiteurenbeheer in Sliedrecht, Rotterdam en nabije omgeving. Zo zorgen wij er op nette en discrete wijze voor dat u niet met achterstallige betalingen blijft zitten.

De voordelen van debiteurenbeheer

Wanneer u kampt met klanten die te laat of helemaal niet betalen, verliest uw bedrijf inkomsten. Grotere bedrijven hebben doorgaans hun eigen afdeling om hier mee om te gaan. Maar voor u als kleine en/of zelfstandige onderneming kan het lastig of zelfs onmogelijk zijn overal zelf achteraan te gaan. In zulke gevallen biedt debiteurenbeheer door een professional uitkomst. Jongeneel Incasso Support in Sliedrecht neemt deze taak op deskundige en discrete wijze van u over. Zo ontzorgen wij u van dit financiële aspect en kunt u zich concentreren op uw andere werkzaamheden.

Onze werkwijze

Wat wij doen met ons debiteurenbeheer is dat wij het debiteurenbestand van u als ondernemer overnemen en voor u beheren. U stuurt uw facturen online naar ons op. Vervolgens zullen wij het openstaande bedrag bij de debiteur innen. Wekelijks ontvangt u dan een overzicht van de bedragen die zijn binnengekomen. Voor ons is het belangrijk tot een minnelijke oplossing te komen, zowel voor u als voor uw klant. Daarom gaan wij te allen tijde netjes en klantvriendelijk te werk. Vaak is er namelijk geen sprake van opzettelijke wanbetaling. Door onze discrete en integere werkwijze zorgen we ervoor dat alle partijen zich in het besluit kunnen vinden.

Voor meer informatie of om direct een afspraak te maken kunt u altijd contact opnemen met Jongeneel Incasso Support. Bel naar 0184-636869 voor een direct antwoord. Ook kunt u ons een e-mail sturen, welke wij gegarandeerd binnen een dag zullen beantwoorden. We staan klaar voor al uw vragen en bespreken graag de mogelijkheden met u.   
   

De diensten van Jongeneel Incasso Support

   
         
   
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch Advies
                 
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch advies
   
   


   
   


   
    Jongeneel Incasso Support  |  Dr. Langeveldplein 20, 3361 HE Sliedrecht  |  info@jongeneelincassosupport.nl  |  Webdesign: Devaca