Jongeneel Incasso Support Dr. Langeveldplein 20
3361 HE Sliedrecht
0184 - 636869 Mail ons!    
         
    Home       Diensten       Werkwijze       Algemene voorwaarden       Contact    
 
   

Incasso ondersteuning voor ZZP en MKB’ers

   
   

Grotere bedrijven beschikken vaak over hun eigen netwerk van schuldeisers, deurwaarders en andere vormen van financiële en gerechtelijke ondersteuning. Als MKB onderneming of ZZP’er heeft u deze luxe echter doorgaans niet. Jongeneel Incasso Support staat voor u klaar voor al uw incasso in Sliedrecht en regio Rotterdam. Uw klant betaalt niet? Incassospecialist Jongeneel helpt u, ook als het om een no cure no pay overeenkomst gaat.

Verjaring van schulden voorkomen

In Nederland is de huidige verjaringstermijn voor schulden 2 jaar (consumentenkoop) of 5 jaar (geldleningen, periodieke of onverschuldigde betaling, schades en boetes, etc.). Wij van Jongeneel Incasso Support zullen er op toezien dat de verjaringstermijn van uw schuld niet zal verlopen. Dit voorkomen wij door de schuld op juridische wijze te stuiten. De debiteur zal op deze manier 20 jaar lang aansprakelijk blijven voor de openstaande schuld. Zo loopt u niet onterecht inkomsten mis, iets wat zeker als onafhankelijke en/of kleinere onderneming van groot belang is.

Een integere werkwijze

Bij ons incassotraject gaan we uit van een persoonlijke benadering. Het uitgangspunt hierbij is het de debiteur zo makkelijk mogelijk maken de betaling aan Jongeneel Incasso Support in Sliedrecht te voldoen. Daarbij maken we het eenvoudig om met ons in contact te komen. Graag komen wij samen met u en uw klant tot een minnelijke oplossing. Wij hanteren geen agressieve, intimiderende dreigpraktijken. Klantvriendelijkheid, integriteit en discretie staan bij ons te allen tijde hoog in het vaandel – ook als we toch juridische stappen moeten ondernemen.

Als MKB’er of ZZP’er kunt u op Jongeneel rekenen voor incasso, maar eveneens voor zaken als debiteurenbeheer en juridisch advies. Uw onderneming is onze zorg. Wilt u ons incassobureau inschakelen of meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 0184-636869 of door een mail te sturen. We denken met u mee en staan altijd voor u klaar.

     
   

De diensten van Jongeneel Incasso Support

   
         
   
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch Advies
                 
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch advies
   
   


   
   


   
    Jongeneel Incasso Support  |  Dr. Langeveldplein 20, 3361 HE Sliedrecht  |  info@jongeneelincassosupport.nl  |  Webdesign: Devaca