Jongeneel Incasso Support Dr. Langeveldplein 20
3361 HE Sliedrecht
0184 - 636869 Mail ons!    
         
    Home       Diensten       Werkwijze       Algemene voorwaarden       Contact    
 
   

Juridisch advies nodig? Jongeneel Incasso Support staat klaar!

   
   

Of het nu gaat om privaatrecht, publiek recht of burgerlijk recht, Jongeneel Incasso Support kan u op alle gebieden voorzien van juridisch advies in Sliedrecht en omstreken. Een persoonlijke benadering en integere werkwijze staat bij ons te allen tijde centraal. U kunt dan ook rekenen op passende adviezen voor uw onderneming. Wij staan altijd direct klaar voor ieder MKB of iedere ZZP’er.

Een deskundige blik

Bij Jongeneel Incasso Support kunt u als kleinschalige en/of zelfstandige ondernemer terecht voor juridisch advies op het gebied van verschillende soorten recht. Denk bijvoorbeeld aan ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en bestuursrecht. Dit zijn verschillende takken van het recht die doorgaans vragen om een andere aanpak. Door onze jaren van ervaring in het vak weten wij echter precies wat er voor welke situatie de beste opties is. We denken mee met uw specifieke omstandigheden en streven voortdurend naar de meest geschikte oplossing.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden of branchevoorwaarden kan men specifieke clausules opnemen om in het kader van de procedure onnodige kosten en tijd te vermijden. Een strakke regeling van klachten en garanties stroomlijnt de levering en oplevering, en voorkomt eindeloze inhoudelijke verweren over de kwaliteit van het product. Op grond van artikel 6: 233 BW moet iedere partij de mogelijkheid worden geboden om van de toepasselijk verklaarde voorwaarden in te zien. Anders is de overeenkomst vernietigbaar. Jongeneel Incasso Support uit Sliedrecht biedt u als ondernemer de mogelijkheid om uw algemene voorwaarden te maken. Of als u met een andere partij in zee gaat met algemene voorwaarden het betreffende bedrijf te beoordelen.

Heeft u nog vragen over ons juridisch advies of wilt u direct een afspraak maken? Jongeneel Incasso Support staat u graag te woord. Stel uw vragen door te bellen naar 0184-636869 of door ons een e-mail te sturen. We streven ernaar u zo spoedig mogelijk te woord te staan.



   
   

De diensten van Jongeneel Incasso Support

   
         
   
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch Advies
                 
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch advies
   
   


   
   


   
    Jongeneel Incasso Support  |  Dr. Langeveldplein 20, 3361 HE Sliedrecht  |  info@jongeneelincassosupport.nl  |  Webdesign: Devaca