Jongeneel Incasso Support Dr. Langeveldplein 20
3361 HE Sliedrecht
0184 - 636869 Mail ons!    
         
    Home       Diensten       Werkwijze       Algemene voorwaarden       Contact    
 
   

Gerechtelijke incasso op nette wijze verzorgd

   
   

Een minnelijke incasso is in nagenoeg alle situaties wenselijk. Zo blijven zowel u als uw klant content. Wanneer dit echter niet mogelijk is, kunt u op Jongeneel Incasso Support rekenen voor hulp bij een gerechtelijke incasso in Sliedrecht en omstreken. Tot € 25.000 kunt u hiervoor bij Jongeneel Incasso Support terecht. Wij staan u eveneens in de rechtbank bij.

Hoe werkt gerechtelijke incasso?

Stel: een klant wil niet betalen en u zit ineens met een wanbetaler. Minnelijke incasso is om een of andere reden niet mogelijk, wat doet u dan? Ook bij een gerechtelijke incasso zullen wij u helpen. Maar hoe gaat dit in zijn werk? De wanbetaler zal namens u, de schuldeiser, een vordering ontvangen waarin staat dat hij of zij voor de rechtbank dient te verschijnen. Hier zal een rechter het proces overnemen en een gerechtelijk vonnis uitspreken. Omdat het een gerechtelijke procedure betreft, is het sterk aan te raden een juridisch adviseur in te schakelen. Hiervoor staat Jongeneel Incasso Support uit Sliedrecht voor u klaar.

Vriendelijk en integer

Waar het kan doen wij er alles aan om een incasso op een minnelijke manier te vorderen. Persoonlijke benadering staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Het kan echter zo zijn dat uw klant het hier echter niet mee eens is of na een minnelijk traject alsnog niet betaalt. In zulke gevallen bent u – en zijn wij dus – genoodzaakt over te gaan op een gerechtelijke incasso. Vanzelfsprekend gaan wij hier tevens op dezelfde discrete en integere wijze te werk. We gaan zorgvuldig om met gegevens, benaderen uw debiteuren vriendelijk en zullen nooit overgaan op dreigingen of intimidatie.

Bovendien kunt u ook gebruik maken van ons juridisch advies. Door onze jaren van ervaring in de branche weten wij wat in nagenoeg alle situaties de beste oplossing is. Heeft u nog vragen of wilt u ons direct inschakelen? Bel dan naar 0184-636869 of stuur ons een e-mail en wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord.   
   

De diensten van Jongeneel Incasso Support

   
         
   
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch Advies
                 
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch advies
   
   


   
   


   
    Jongeneel Incasso Support  |  Dr. Langeveldplein 20, 3361 HE Sliedrecht  |  info@jongeneelincassosupport.nl  |  Webdesign: Devaca