Jongeneel Incasso Support Dr. Langeveldplein 20
3361 HE Sliedrecht
0184 - 636869 Mail ons!    
         
    Home       Diensten       Werkwijze       Algemene voorwaarden       Contact    
 
   

Kredietwaardigheid controleren met klantacceptatie

   
   

Weten met wie u in zee gaat helpt voorkomen dat u later met wanbetalers te maken krijgt. Jongeneel Incasso Support doet daarom ook aan klantacceptatie in Sliedrecht en omstreken. We kunnen voor ondernemers de betrouwbaarheid van een bedrijf checken en de kredietwaardigheid controleren van potentiële klanten. Hierbij gaan wij op discrete en integere wijze te werk.

Een betrouwbaar klantenbestand

Ondernemen is een zaak die nu eenmaal risico’s met zich meebrengt. Deze kunt u echter wel in de hand houden door Jongeneel Incasso Support in te schakelen voor klantacceptatie. Dit is geen waterdicht systeem, maar kan u als ondernemer wel een beter beeld geven. Onze diensten bieden u namelijk inzicht in de geschiedenis en huidige situatie van de betrokken zakenrelatie, alsmede de moraliteit en kredietwaardigheid van de klant.

Andersom kunt u natuurlijk ook denken: u beperkt niet alleen risico’s, maar ontdekt eveneens nieuwe investeringsmogelijkheden. Klanten waar u fijne relaties mee kunt aangaan zijn immers de sleutel tot succes. Samen met Jongeneel Incasso Support in Sliedrecht zorgt u ervoor dat u een goed, betrouwbaar klantenbestand op kunt bouwen. Zo geniet u van een goede naamsbekendheid en bron van inkomsten.

Heldere rapportages

Wanneer u ons inschakelt, kunt u rekenen op een discrete, klantvriendelijke en efficiënte werkwijze. Wij doen er alles aan om u direct antwoord te geven op vragen omtrent het betalingsgedrag van bedrijven. Voor dit doeleinde presenteren we u een financiële rapportage met betrekking tot bezittingen, liquiditeiten, bankrelaties en betalingservaringen. Hiermee heeft u direct en altijd een helder overzicht.

Mocht u later toch onverhoopt voor conflicten komen te staan, dan kunt u wederom op Jongeneel Incasso Support rekenen. U kunt namelijk naast klantacceptatie bij ons terecht voor incasso ondersteuning, debiteurenbeheer en juridisch advies. Bent u een MKB onderneming of ZZP’er en wilt u gebruik maken van onze diensten? Maak een afspraak door contact met ons op te nemen. Dit kan via de mail of door te bellen naar 0184-636869. We helpen u graag verder.   
   

De diensten van Jongeneel Incasso Support

   
         
   
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch Advies
                 
Incasso   Klantacceptatie   Debiteurenbeheer   Gerechtelijke incasso   Juridisch advies
   
   


   
   


   
    Jongeneel Incasso Support  |  Dr. Langeveldplein 20, 3361 HE Sliedrecht  |  info@jongeneelincassosupport.nl  |  Webdesign: Devaca